fbpx

Digitala TRUE-certifikat: En ny förmån för DOCTOR_K academy elever.

Vi är mycket glada att meddela en spännande utveckling på DOCTOR_K Academy som kommer att gynna våra gamla, nuvarande och framtida elever. Vi har nyligen inlett ett partnerskap med True, ett företag som är specialiserat på digitalisering av certifikat. Detta samarbete är ett steg framåt i vår strävan att förbättra utbildning upplevelsen och ge våra elever ännu mer värde.

Vad är TRUE-dokument?

TRUE-dokument är digitala certifikat som är utformade för att göra era certifikat smartare, säkrare och mer användbara än någonsin tidigare. Här är några av de fantastiska fördelarna med TRUE-dokument:

Säkerhet med blockchain-teknologi

Era TRUE-certifikat är nu säkrade med blockchain-teknologi. Detta innebär att de är i princip omöjliga att förlora, förstöra eller förfalska. Ni kan vara säkra på att era certifikat är skyddade på det mest pålitliga sättet.

Enkel verifiering

Med TRUE-dokument behöver ni bara trycka på en knapp eller skanna en QR-kod för att verifiera äktheten hos era certifikat. Detta är ett kraftfullt verktyg som gör det enkelt för er och potentiella klienter, arbetsgivare eller utbildningsinstitutioner att bekräfta era kvalifikationer. Era certifikat blir tillgängliga för snabb och bekväm kontroll när som helst, var som helst.

Värdefull dokumentation

TRUE-certifikat är autentiska original som publiceras online och kan användas för alla typer av viktig dokumentation. Detta gör era certifikat mer värdefulla än traditionella pappers certifikat och PDF-dokument. De är en stolt symbol för era prestationer och kan göra er mer attraktiva på arbetsmarknaden.

Vi är övertygade om att dessa förbättringar kommer att göra era TRUE-certifikat ännu 

mer betydelsefulla och användbara för er karriär. Vi är stolta över att vara en del av er framgångsresa och ser fram emot att fortsätta stödja er i era framtida mål.

 

Tack för att ni har valt DOCTOR_K Academy för er utbildning och certifiering. Om ni har några frågor eller behöver hjälp är ni alltid välkomna att kontakta oss.

 

Vi ser fram emot att dela fördelarna med TRUE-dokument med er, och vi är glada över att ni är en del av vår akademi familj!

 

Har du redan ett certfikat?

Vi erbjuder självklart den nya tjänsten till våra gamla elever. Klicka nedan för att digitalisera dina tidigare certifikat.

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.