fbpx

Resan började på DOCTOR_K Academy, där överläkaren Johan och sjuksköterskan Elin valde att utbilda sig inom injektionstknik. De gick BAS-paketet, en komplett grundutbildning som inkluderar HA-filler BAS och Botulinumtoxin A BAS.

Med stöd och vägledning från DOCTOR_K academy har de utvecklat sina färdigheter och idag driver de Johlinkliniken. En egen estetisk klinik på Stora Torget 2 i Västervik.

 

" Efter dagens kurs så vet jag. Jag vill och bör jobba med detta. Tryggheten och kunskapen som förmedlades under kursen var ovärderlig"

FAQ

Elin och Johan: Elin har mer än 10 års erfarenhet inom sjuksköterskevården medan Johan är en erfaren överläkare specialiserad inom öron-, näs-, och halskirurgi. 

Elin och Johan: Vår resa inleddes på DOCTOR_K academy, där vi engagerade oss i grundkurserna BAS-paketet inom injektionsteknik och sen har vi fortsatt. 

Elin och Johan: Elin, en passionerad entusiast inom estetik, tog initiativet att söka kursen, medan Johan öppnade sig för möjligheten efter att ha fått insikt i den seriösa och professionella atmosfären på DOCTOR_K academy.

Elin och Johan: Vi fick inte bara tekniska färdigheter utan också insikter om den professionella och ansvarsfulla atmosfären inom estetisk medicin. Efter kursen kände vi oss mer övertygade än någonsin om att förverkliga vår dröm om att starta en egen klinik.

VI KONTAKTA DIG FÖR VÄGLEDNING

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta kursen som passar dina önskemål och visioner. Fyll i vårt formulär, och vi tar hand om resten.

Phone: 08 889 462

Adress: Regeringsgatan 87

BLI KONTAKTAD AV DOCTOR_K

Genom att fylla i formuläret nedan kommer vår Academy Manager Kelli att få ett bra underlag för att  återkomma till dig med rekommendationer och tips på utbildning som passar just dig.

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.