Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna som vi brukar få.

Varför ska jag välja DOCTOR_K academy?

Vi är en utbildningsakademi inom estetik i Sverige som har varit etablerad i mer än 10 år och utbildar inom estetiska injektioner med fokus på naturliga resultat. Vi består av ett noggrant utvalt och kompetent team som delar samma vision och tillvägagångssätt för att utbilda framgångsrika och välutbildade injicerare. Du får personlig vägledning och mentorskap både innan, under och efter avslutad utbildning. Vi är akademin som finns här för dig hela vägen.

Vad behöver jag för behörighet?

Den behörighet du behöver är en giltig legitimation som antingen sjuksköterska, läkare eller tandläkare. Under våra 10 år som etablerad akademi har vi alltid enbart utbildat legitimerad personal.

Vad använder ni för produkter?

Vi är produktneutrala och rekommenderar inga märken eller produkter till våra elever. Du väljer därför själv vilken typ av produkt du vill arbeta med efter avslutad kurs. Vi använder enbart säkra produkter som är FDA-godkända och CE-märkta.

Vad har ni för betalalternativ?

Vi samarbetar med Medical Finance som erbjuder delbetalning. Vi har även betalalternativ genom Klarna och faktura. Läs mer under finansiering.

Erbjuder ni paketpris om jag går flera utbildningar?

Ja, vi har ett paketpris som du får ta del av när du köper våra paketutbildningar där du får från 10%-25% rabatt.

Var hålls utbildningarna?

Utbildningarna hålls i våra nya lokaler centralt på Regeringsgatan 87 i Stockholm.

Osäker på vilken utbildning som passar dig?

På DOCTOR_K academy kan du utveckla dina kunskaper i egen takt efter dina behov och önskemål. Vill du skaffa expertis inom ett speciellt område? Möjligheterna är oändliga. Om du har frågor eller behöver guidning bland våra utbildningar finns vår Academy Manager Petra här för dig.

Based on 584 reviews
Kate Björk
Kate Björk
3. March, 2023
Superproffsig bemötande, nöjd!
monika salamandra
monika salamandra
3. March, 2023
Väldigt kunnig, proffsig och trevlig personal!
nathalie hjärtström
nathalie hjärtström
1. March, 2023
Supersmidigt! Trevligt personal och bemötande
Yasemin C
Yasemin C
1. March, 2023
Väldigt bra bemötande. Kände mig väldigt lugn med Isabelle. Bra konsultation med Rinia. Inte sett effekt av behandlingen än, men är säker på att det blir bra.
Alexander Durefelt
Alexander Durefelt
24. February, 2023
Så välkomnande och proffsiga!

BLI KONTAKTAD AV DOCTOR_K

Genom att fylla i formuläret nedan kommer vår Academy Manager Petra att få ett bra underlag för att  återkomma till dig med rekommendationer och tips på utbildning som passar just dig.