fbpx

Förverkliga din dröm om en egen klinik

Välkommen till DOCTOR_K academy - förverkliga din dröm om en egen klinik!

Drömmer du om att starta din egna estetiska klinik? På DOCTOR_K academy kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision.

 

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningspaket som passar både nybörjare och erfarna yrkesverksamma inom den estetiska injektionsbranchen. Genom våra omfattande kurser får du inte bara den tekniska kunskapen som injektionsbehandlare, utan även verktygen för att bygga och driva en framgångsrik estetisk klinik.

Vi på DOCTOR_K academy är stolta över att ha utbildat några av Sveriges mest framstående injektionsbehandlare. Vår akademi består av ett team erfarna föreläsare och praktiserande injektionsbehandlare som delar med sig av
sina expertkunskaper.

Sjuksköterskan Elin och överläkaren Johan är exempel på elever som påbörjade sin estetiska karriär genom BAS-paket hos oss, och som efteråt har startat sin egna estetisk klinik. Efter kursen passade vi på att fråga dem några frågor om deras upplevelse av DOCTOR_K academy. 
Läs mer nedan.

 

Det ska bli jätteroligt att kombinera det gamla livet med det nya. Det kommer att bli fantastiskt. Det är ett vinnande koncept.

Vilka är ni och vad ni sysslar med idag?

Jag heter Johan och är läkare med utbildning från Linköping. Jag arbetar just nu som överläkare på Öron-, Näs- och Hals i Västervik. Jag heter Elin och är sjuksköterska och har arbetat inom yrket i tio år. Vi träffades när vi båda jobbade på samma arbetsplats, och nu är vi gifta!

 

Vad var första intrycket av kursen?

Johan: Att det kändes lika professionellt som vilken annan vårdinrättning som helst. De som arbetar inom det här har en moralisk kompass som jag kan relatera till. Steget över till estetisk medicin var inte så stort som jag först trodde att det skulle vara.

 

Vad var er känsla efter kursen?

Johan: Efter kursen var jag fylld av nya kunskaper och argument att dela med mina kollegor som kanske inte är helt övertygade ännu. Det har varit spännande att lära sig nya saker och att kunna ta hand om en bredare patientgrupp, och det är precis vad ni har gett oss – verktyg för att utvecklas och göra ett bra jobb helt enkelt.

Elin: Jag vet nu att jag vill och bör arbeta med det här! Bubblan som ni har tagit oss in i har gett en känsla av trygghet. Så mycket praktisk kunskap och feedback.

 

Hur ser bilden av estetisk medicin ut bland era kollegor?

Johan: Många i vår bransch har en snäv syn på estetik, men tänker sällan på det psykiska välbefinnandet hos patienter som lider av komplex som påverkar livskvalitet.

Vad kommer ni att göra härnäst?

Elin: Vi drömmer om att starta en egen estetisk klinik och tittar nu på lokaler i Västervik. Vi ska träna hårt på det vi har lärt oss här och satsa helhjärtat på att skapa något fantastiskt i vår hemstad.

 

Hur skulle ni beskriva visionen av kliniken som ni vill skapa?

Elin: När patienter kommer till oss på Klinik Johlin för behandlingar ska de känna sig välkomna och trygga. Vi strävar precis som DOCTOR_K efter att skapa naturliga resultat genom att återskapa förlorad estetik snarare än att skapa något nytt och overkligt.

Johan: Jag inspireras av den positiva energi som kommer från äldre klienter som vill se piggare ut!

 

Vi har många kurser och valet är inte alltid självklart. Låt oss guida dig till den perfekta kursen som passar dina behov och framtidsvisioner!

Lämna ett svar

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.