fbpx

OM DOCTOR_K

VÅR VISION
Vår vision är att skapa seriösa och kompetenta injektionsbehandlare genom att generöst dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi vill att du som deltagare ska lyckas i din nya karriär och ta del av en spännande bransch i tillväxt.

OM DOCTOR_K academy

DOCTOR_K academy är en utbildningsakademi inom estetik i Sverige.
Våra utbildningar är för dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

DOCTOR_K academy har utbildat några av Sveriges främsta och mest framgångsrika injektionsbehandlare. Vår akademi består av ett noga utvalt och kompetent team som delar samma vision och tillvägagångssätt för att utbilda framgångsrika och välutbildade injicerare.

Vi erbjuder olika skräddarsydda paket som är anpassade efter var du befinner dig kunskapsmässigt och vilka ambitioner du har. Möjligheterna är oändliga.

FÖRELÄSARE

hadde

HADDE KADER

Föreläsare / Grundare / Injektionsbehandlare

Med ett stort intresse för arkitektur, estetik, historia, djur och natur tog han injektionsbranchen med storm 2012 när han slog upp dörrarna för DOCTOR_K . Hans tydliga vision om att höja kunskapsnivån på behandlare och lyfta värdet i naturliga resultat gör honom till en av Sveriges skickligaste injektionsbehandlare och föreläsare. 


Hadde Kader har en bakrund som legitimerad tandläkare med special kompetens inom implantat kirurgi. Han har anlitats av mindre bolag likväl som stora branschledande bolag och stått på de finaste av scener runt om i världen och utbildad världsberömda specialister inom estetiska injektioner.


Mål och visioner: 

“Naturliga resultat – Scandinavian Beauty”

rinja

RINJA BERG

Föreläsare/ Hands-on trainer/ Injektionsbehandlare

Estetiska injektioner var för Rinja Berg en självklar inriktning efter flera år som legitimerad sjuksköterska inom kirurgin. För henne var DOCTOR_K academy ett givet val av utbildning när hon bestämde sig för att kombinera hennes stora intressen i livet nämligen konst och anatomi. 

Rinja är utbildad av Hadde Kader som beskriver henne som en av hans mest kompetenta elever genom åren med ett öga för detaljer och noggrannhet. Rinja Berg är idag en av injektionsbehandlarna på DOCTOR_K och jobbar med injektioner på heltid.

 

Mål och visioner: 

“Säkra och trygga behandlingar”

isabelle

ISABELLE ARNSTEN

Föreläsare/ Hands-on trainer / Injektionsbehandlare

Isabelle Arnsten är en självklar profil för DOCTOR_K academy. Hon valde att utbilda sig till sjuksköterska med ett enda mål och det var att få bli injektionsbehandlare. Estetiska injektioner har varit hennes ambition hela vägen och hon är idag en omtalad och efterfrågad behandlare med stor passion för estetik, hudvård och hälsa. Isabelle både föreläser och håller i hands-on kurser och är en begåvad trainer.

Mål och visioner: 

“Learning by doing”

kelli-kontakta-oss

KELLI KADER

Manager / COO

Kelli Kader är en av grundarna till DOCTOR_K academy och en passionerad ledare med en tydlig vision och en stark känsla för service och upplevelse. Hon beskriver sig själv som någon som har hamnat rätt i sitt arbete och som har förmågan att förverkliga mål och visioner tack vare sitt kompetenta team. Efter många års arbete med att utveckla och uppdatera affärsplanen har hon äntligen lyckats översätta sina visioner till ett språk som alla kan förstå, och detta är något som vi är oerhört tacksamma för.

Mål och visioner:
 ” Success is not an accident”

Excellent
Based on 654 reviews
Marie Nilsson Hermansson
Marie Nilsson Hermansson
19. November, 2023
Fantastisk service, vänligt och professionellt bemötande. Professionella på alla plan. Full 5’a
Aleksandra
Aleksandra
17. November, 2023
Fantastiskt bemötande varje gång man besöker er. Känns som om man är medlem i DOCTOR_K familjen 🩷
Jenny Lindquist
Jenny Lindquist
15. November, 2023
Proffs ut i fingerspetsarna 🌟🌟🌟🌟🌟
Mahnaz Darvishi
Mahnaz Darvishi
7. November, 2023
Asså…. ni på Dr.k är BÄST 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
Soulmaz Sharif Pour
Soulmaz Sharif Pour
2. November, 2023
välbemöt av personal och bra service.
Matilda Matilda
Matilda Matilda
12. October, 2023
Ansikte deep rengöring gick bra. Jag är nöjd. Kunniga och trevliga personal. Tack!
Toastmaster F&D Wedding
Toastmaster F&D Wedding
9. October, 2023
Alltid mkt trevligt och framförallt proffsionellt bemötande med naturliga resultat vad man än utför för behandling
Rébécca K.
Rébécca K.
23. September, 2023
En utmärkt salong med väldigt duktiga behandlare som har perfekt fingertoppskänsla och gör att man känner sig trygg och varmt välkommen från första stund. En extra eloge till Rinja som är extremt duktig på att få till perfekta naturliga resultat! Ser fram emot att komma tillbaks snart, fantastiskt rakt igenom. Tack till er alla på Doktor K!
Emelie Törnqvist
Emelie Törnqvist
11. September, 2023
Rekommenderar Rinja Berg som behandlar, så lugn och proffsig. Kändes som man var i väldigt trygga händer. Så nöjd!

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.