OM DOCTOR_K

VÅR VISION
Vår vision är att skapa seriösa och kompetenta injektionsbehandlare genom att generöst dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi vill att du som deltagare ska lyckas i din nya karriär och ta del av en spännande bransch i tillväxt.

 

 

OM DOCTOR_K academy

DOCTOR_K academy är en utbildningsakademi inom estetik i Sverige. Våra utbildningar är för dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

 

DOCTOR_K academy har utbildat några av Sveriges främsta och mest framgångsrika injektionsbehandlare. Vår akademi består av ett noga utvalt och kompetent team som delar samma vision och tillvägagångssätt för att utbilda framgångsrika och välutbildade injicerare. 

 

Vi erbjuder olika skräddarsydda paket som är anpassade efter var du befinner dig kunskapsmässigt och vilka ambitioner du har. Möjligheterna är oändliga.

FÖRELÄSARE

hadde

HADDE KADER

Föreläsare / Grundare / Injektionsbehandlare

Med ett stort intresse för arkitektur, estetik, historia, djur och natur tog han injektionsbranchen med storm 2012 när han slog upp dörrarna för DOCTOR_K . Hans tydliga vision om att höja kunskapsnivån på behandlare och lyfta värdet i naturliga resultat gör honom till en av Sveriges skickligaste injektionsbehandlare och föreläsare. 


Hadde Kader har en bakrund som legitimerad tandläkare med special kompetens inom implantat kirurgi. Han har anlitats av mindre bolag likväl som stora branschledande bolag och stått på de finaste av scener runt om i världen och utbildad världsberömda specialister inom estetiska injektioner.


Mål och visioner: 

“Naturliga resultat – Scandinavian Beauty”

isabelle

ISABELLE ARNSTEN

Föreläsare/ Hands-on trainer / Injektionsbehandlare

Isabelle Arnsten är en självklar profil för DOCTOR_K academy. Hon valde att utbilda sig till sjuksköterska med ett enda mål och det var att få bli injektionsbehandlare. Estetiska injektioner har varit henens ambition hela vägen och hon är idag en omtalad och efterfrågad behandlare med stor passion för estetik, hudvård och hälsa. Isabelle både föreläser och håller i hands-on kurser och är en begåvad trainer.

 

Mål och visioner: 

“Learning by doing”

rinja

RINJA BERG

Föreläsare/ Hands-on trainer/ Injektionsbehandlare

Estetiska injektioner var för Rinja Berg en självklar inriktning efter flera år som legitimerad sjuksköterska inom kirurgin. För henne var DOCTOR_K academy ett givet val av utbildning när hon bestämde sig för att kombinera hennes stora intressen i livet nämligen konst och anatomi. 

Rinja är utbildad av Hadde Kader som beskriver henne som en av hans mest kompetenta elever genom åren med ett öga för detaljer och noggrannhet. Rinja Berg är idag en av injektionsbehandlarna på DOCTOR_K och jobbar med injektioner på heltid.

 

Mål och visioner: 

“Säkra och trygga behandlingar”

petra

PETRA LARSSON

Manager / Service Cordinator

Med sin sprudlande energi och förmåga att lyssna in tar hon hela publiken med storm. Petra är en otroligt lösningsorienterat person som skapar möjlighet både innan, under och efter din utbildning, Hennes stöd för våra elever är ovärderlig och väldigt uppskattad.
Hon har en bakrund inom sälj och service och har drivit flera projekt inom retail och säkerhet. 

Petras långa erfarenhet inom detaljhandel och styrning gör henne till en flexibel och trygg ledare för hela academy teamet. Med Petra i spetsen utvecklas akademins innehåll och utbud i takt med förändringar, utvecklingar och möjligheter i branschen.

Mål och visioner:
 ” Who dares wins”

Based on 584 reviews
Kate Björk
Kate Björk
3. March, 2023
Superproffsig bemötande, nöjd!
monika salamandra
monika salamandra
3. March, 2023
Väldigt kunnig, proffsig och trevlig personal!
nathalie hjärtström
nathalie hjärtström
1. March, 2023
Supersmidigt! Trevligt personal och bemötande
Yasemin C
Yasemin C
1. March, 2023
Väldigt bra bemötande. Kände mig väldigt lugn med Isabelle. Bra konsultation med Rinia. Inte sett effekt av behandlingen än, men är säker på att det blir bra.
Alexander Durefelt
Alexander Durefelt
24. February, 2023
Så välkomnande och proffsiga!