fbpx

VI KONTAKTAR DIG FÖR VÄGLEDNING

Vi har många kurser och valet är inte alltid självklart. Låt oss guida dig till den perfekta kursen som passar dina behov och framtidsvisioner!

 

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi med skräddarsydd expertrådgivning.

FAQ

VI FRÅGAR ELIN OCH JOHAN

Elin och Johan: Elin har mer än 10 års erfarenhet inom sjuksköterskevården medan Johan är en erfaren överläkare specialiserad inom öron-, näs-, och halskirurgi. 

Elin och Johan: Vår resa inleddes på DOCTOR_K academy, där vi engagerade oss i grundkurserna BAS-paketet inom injektionsteknik och sen har vi fortsatt. 

Elin och Johan: Elin, en passionerad entusiast inom estetik, tog initiativet att söka kursen, medan Johan öppnade sig för möjligheten efter att ha fått insikt i den seriösa och professionella atmosfären på DOCTOR_K academy.

Elin och Johan: Vi fick inte bara tekniska färdigheter utan också insikter om den professionella och ansvarsfulla atmosfären inom estetisk medicin. Efter kursen kände vi oss mer övertygade än någonsin om att förverkliga vår dröm om att starta en egen klinik.

RING 08 889 462

Adress: Regeringsgatan 87

Email: [email protected]

BLI KONTAKTAD AV DOCTOR_K

Genom att fylla i formuläret nedan kommer vår Academy Manager Kelli att få ett bra underlag för att  återkomma till dig med rekommendationer och tips på utbildning som passar just dig.

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.