fbpx

Hals, händer och ansikte – nu tar vi det till nästa nivå med Radiesse. Vi ser ett stort påtryck från våra klienter om behandlingen då det är få kliniker som erbjuder Radiesse idag. Vi på DOCTOR_K är en av få kliniker som arbetat med Radiesse under nästan 10 års tid och kan nu gladeligen berätta att vi öppnar upp en kurs för att fler ska kunna utveckla sina kompetenser inom injektioner.

Vad är Radiesse?

Radiesse® är en FDA-godkänd kollagenstimulerande filler som inte bryts ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra. Det gör att Radiesse har en långtidsverkande effekt som kan bibehålla resultat i upp till 12-16 månader. Behandlingen återskapar fyllighet och elasticitet samtidigt som vi kan bygga upp önskade konturer.

Vad är Radiesse för kurs?

Radiesse är en vidareutbildning för dig som vill lära dig behandla fler områden med injektionsbehandlingar med produkten Radiesse. Kursen är för dig som avslutat BAS och PRO filler och känner dig trygg med injektionsbehandlingar och injektionstekniker med både vass nål och cannula. Kursen erbjuds i två delar, DEL.1 Ansikte och händer samt DEL.2 Hals och dekolletage, du har även möjlighet att välja båda i ett paket till ett förmånligare pris.

Vad innehåller kursen?

Kursen är uppdelad i två delar där del 1 är för ansikte och händer.
Därefter vill vi att du utför minst 10 stycken behandlingar innan du är redo för del 2 där vi lär oss att behandla hals och dekolletage med Radiesse. Under hands-on delen kommer du att få utföra behandlingarna på din modell under handledning av din trainer.

Kursinnehåll:

Anatomi och hudens åldrande
Kandidater och hudstruktur
Linjer och veck formationer
Hand positionering och tekniker
Risker och komplikationer
Produkter och material kännedom
Medgivande och journalhantering

Kommande kursdatum

  • 12 Juni – Ansikte och händer
  • 13 Juni – Hals och dekolletage
  • 21 Aug – Hals och dekolletage
  • 19 Sep – Ansikte och händer

I kombination med att få kliniker erbjuder Radiesse och att behandlingen har en hög efterfrågan idag bland våra klienter gör kursen till ett bra alternativ för dig som är redo att ta nästa steg inom injektionsbehandlingar.

Lämna ett svar

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.