fbpx

Microtox är behandlingen som blir mer och mer omtalad inom estetiska injektioner men vad är det egentligen som gjort behandlingen så pass populär? Låt oss berätta allt du behöver veta om produkten och Microtox utbildningen.

Vad är Microtox?

Det blir allt vanligare att klienter efterfrågar naturliga resultat. Vi på DOCTOR_K blir självklart väldigt glada över detta då vi alltid haft och har naturliga resultat i fokus när vi utför injektionsbehandlingar. Till skillnad från de traditionella behandlingarna mot rynkor förlorar inte ansiktets sina naturliga ansiktsuttryck med en Microtox behandling. En annan skillnad är att läkemedlet blandas ihop med vitaminer, hyaluronsyra och mineraler.

Hur fungerar behandlingen?

Med hjälp av 19 små tunna nålar som stämplas ytligt över huden injiceras denna blandning snabbt och effektivt. I och med att Microtox behandlingen injiceras ytligt görs en kontrollerad skada i huden som är till många fördelar och ger otroliga resultat.

Vilka fördelar har Microtox?

  • Nyproduktion av kollagen
  • Minskade porer
  • Reducering av ytliga blodkärl
  • Föryngrar huden
  • Slätar ut fina linjer
  • Ger lyster och återfuktar torr hud
  • Jämnare struktur och hudton

Så sammanfattningsvis kan du välja att genomgå en Microtox behandling av flera olika anledningar. Men det är den ultimata behandlingen för dig som vill reducera mindre ålderstecken samtidigt förbättra hudens lyster och struktur.
Microtox behöver dock underhållas. Rekommendationen är att göra en Microtox behandling var tredje månad. Detta för att bevara resultatet på bästa möjliga sätt.

Microtox utbildning

Microtox utbildningen är för dig som vill erbjuda en avancerad hudbehandling med både Botulinumtoxin A, HA filler och skinbooster.

Lär dig allt om hur du kombinerar Botulinumtoxin A och HA Filler för att behandla akneärr, stora porer, åstadkomma hudföryngring etcetera. 

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.