fbpx

Följ Rinjas resa

Rinja Berg, en av våra erfarna injektionssjuksköterskor berättar om sin personliga resa inom estetiska injektioner. För ett par år sedan stod även hon inför valet att göra skillnad genom estetiska behandlingar.

 

Rinjas resa inleddes på DOCTOR_K academy och tog fart efter att hon genomgått vår Pro kurs, som gav henne förmågan att utföra avancerade behandlingar, inklusive kinder, käklinje, haka och läppar.

 

Det kan vara svårt att veta om injektioner är rätt för dig. Klicka nedan för att bli kontaktad av Kelli för personlig vägledning.

Min resa började med DOCTOR_K academy och tog fart efter Pro kursen som gav mig förmågan att utföra större behandlingar

Idag är Rinja en del av DOCTOR_K-teamet som injektionssjuksköterska och trainer, här på den plats där hon själv en gång var elev på akademin.

Det fanns ett stort utbud av utbildningar på ett och samma ställe, och det verkade seriöst. Sen när jag såg lokalen vart jag helt såld. 

Jag har fått stöd när jag har behövt och under utbildningarna kände jag mig trygg. Det kändes som att man inte gick ut som ett frågetecken. 

Allt, haha. Man var inte ensam, det fanns flera kollegor att gå igenom resan med. Skapade en koppling med framtida kollegor. Jag ville verkligen inte gå härifrån. Man kände sig välkommen och alla kändes så varma. 

Vi kontaktar dig för vägledning

 

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta kursen som passar dina önskemål och visioner. Fyll i vårt formulär, och vi tar hand om resten.

08 889 462

Adress Regeringsgatan 87

BLI KONTAKTAD AV DOCTOR_K

Genom att fylla i formuläret nedan kommer vår Academy Manager Kelli att få ett bra underlag för att  återkomma till dig med rekommendationer och tips på utbildning som passar just dig.

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.