fbpx

Hadde Kader

Föreläsare / Grundare / Injektionsbehandlare

Med ett stort intresse för arkitektur, estetik, historia, djur och natur tog han injektionsbranchen med storm 2012 när han slog upp dörrarna för DOCTOR_K . Hans tydliga vision om att höja kunskapsnivån på behandlare och lyfta värdet i naturliga resultat gör honom till en av Sveriges skickligaste injektionsbehandlare och föreläsare. 


Hadde Kader har en bakrund som legitimerad tandläkare med special kompetens inom implantat kirurgi. Han har anlitats av mindre bolag likväl som stora branschledande bolag och stått på de finaste av scener runt om i världen och utbildad världsberömda specialister inom estetiska injektioner.


Mål och visioner: 

“Naturliga resultat – Scandinavian Beauty”

Rinja Berg

Hands-on trainer/ Injektionsbehandlare

Estetiska injektioner var för Rinja Berg en självklar inriktning efter flera år som legitimerad sjuksköterska inom hjärtkirurgi. För henne var DOCTOR_K academy ett givet val av utbildning när hon bestämde sig för att kombinera hennes stora intressen i livet nämligen konst och anatomi. 


Rinja är utbildad av Hadde Kader som beskriver henne som en av hans mest kompetenta elever genom åren med ett öga för detaljer och noggrannhet. Rinja Berg är idag en av injektionsbehandlarna på DOCTOR_K och jobbar med injektioner på heltid.

Mål och visioner:

“Säkra och trygga behandlingar”

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.