fbpx

Ulrikas resa

Möt Ulrika Bergman från Skövde, en dedikerad mamma och kommunchef som också driver Safira Clinic. Hennes passion för skapande och att möta människor ledde henne till att utbilda sig som injektionssjuksköterska. Hon har gått Premium Paket för att bli en expert inom injektioner. Lär känna Ulrika och hennes resa inom skönhetsbranschen.  

 

Det kan vara svårt att veta om injektioner är rätt för dig. Klicka nedan för att bli kontaktad av Kelli för personlig vägledning.

Premium paketet har verkligen gett mig kunskapen och självförtroendet att arbeta säkert och leverera naturliga resultat. Det är en fantastisk resa jag inte ångrar.

För henne är DOCTOR_K Academy mer än bara en utbildningsinstitution; det är en gemenskap av likasinnade individer som delar samma vision och mål. Ulrika känner att hennes resa har stärkts av det stöd hon har fått från sin DOCTOR_K Academy-familj.

Jag valde DOCTOR_K academy för deras professionalism, stöd och möjligheten att lära från erfarna behandlare. De skapar en trygg miljö för lärande.

DOCTOR_K Academy har spelat en avgörande roll i min professionella utveckling genom att erbjuda högkvalitativ utbildning och erfarenhetsdelning. Utbildningen har gett mig självförtroende och kompetens att utföra avancerade estetiska behandlingar.

Under min tid på DOCTOR_K Academy har jag upplevt många minnesvärda ögonblick. Ett av dem var när jag klarade min första hands-on behandling och insåg att detta var mitt kall. En annan minnesvärd stund var den fantastiska supporten och vägledningen jag fick från lärarna och kollegorna.

Jag valde att gå hela ACADEMYPAKETET på DOCTOR_K Academy eftersom jag tror på att göra saker ‘all in’. För mig var det viktigt att få en heltäckande utbildning inom fillers, BTX och andra estetiska behandlingar. Genom att ta varje steg successivt kunde jag bygga min kompetens gradvis och känna mig redo för nästa nivå. DOCTOR_K Academy erbjöd den strukturerade utbildningen och det stöd jag behövde för att lyckas.

Vi kontaktar dig för vägledning

 

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta kursen som passar dina önskemål och visioner. Fyll i vårt formulär, och vi tar hand om resten.

08 889 462

Adress Regeringsgatan 87

BLI KONTAKTAD AV DOCTOR_K

Genom att fylla i formuläret nedan kommer vår Academy Manager Kelli att få ett bra underlag för att  återkomma till dig med rekommendationer och tips på utbildning som passar just dig.

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.