fbpx

MENTORSKAP

Unika i branschen

Det stödet och den vägledningen du får av oss när du går en av våra utbildningar gör oss helt klart unika i branschen. Tack vare att våra föreläsare och trainers inte är inhyrda föreläsare som endast föreläser, utan arbetar heltid med kliniska injektionsbehandlingar besitter vi en ovärderlig erfarenhet av både konsultationer, utföranden, behandlingsplaner, resultat och processer.
Vi vet hur frustrerande det kan vara att fastna i en utvecklingsprocess när man startar något nytt, att inte få svar när man verkligen behöver dem eller när man står med en klient och får en total blackout därför har vi valt att erbjuda ett unikt mentorskap som är uppskattat och välbehövt av många. Majoriteten av våra omdömen handlar om vår kompetens och vårt mentorskap.

En skräddarsydd utbildningsplan

Vi har utbildat tusentals injektionsbehandlare genom våra 10 år som föreläsare, trainers och akademi. Vi har en stor erfarenhet av alla olika processer mot mål och erbjuder därför en skräddarsydd utbildningsplan för dig som väljer oss som din akademi. Den är en möjlighet för dig som vill utbilda dig hos oss men ännu inte är riktigt säker på om verkligheten kommer matcha din affärsplan. Du har förmodligen en jättebra och genomtänkt ide men inte hunnit lära känna din kundkrets ännu. Eller så har du inte en genomtänkt ide utan vill att den ska få växa längst med tiden som du utbildar dig. Vi har erfarenhet av de flesta konstellationer och utifrån dina ambitioner och förutsättningar vägleder vi dig in i rätt riktning.

 

Med hjälp av ett individuellt utbildningsschema som anpassar sig efter dina möjligheter, visioner och behov, skapar vi en preliminär plan för dig. Vår utbildningsmodell bygger på ett träd med flera olika grenar. Stammen är förstås vår grundutbildning som du behöver för att utveckla dig vidare in i de olika grenarna som passar din affärsmodell bäst. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och därför kommer vi inte påskynda din utbildning utan anpassar stegen utifrån dina kunskaper och ditt välmående.

Därför kan vi alltid utifrån uppföljningssamtalet vi erbjuder efter varje kurs tillsammans bestämma om du är redo för nästa steg.

Ibland kan det till och med vara så att livet händer mitt i allt och processen inte utvecklar sig i den takt man tänkt sig och om du av någon anledning inte känner dig redo för nästa steg mitt i den planerade utbildningen vill vi inte att du stressar dig in i nästa steg utan då justerar vi planen och erbjuder dig en plats längre fram i våra planerade kurstillfällen som passar just din kalender, allt för att du ska känna dig trygg. 

Ny i branschen och sugen på en helt ny karriär inom estetiska injektioner

Oavsett om du väljer att få din vägledning och ditt mentorskap under ett fysiskt möte där vi bjuder in dig till våra lokaler på Regeringsgatan 87 eller väljer ett personligt telefonsamtal så är vår ambition att möta dina frågor och funderingar baserat på kunskap och erfarenhet. Frågorna kan röra sig om specifika utbildningar likväl lagar och regler direkt kopplade till branschen. Vi har goda kunskaper inom både val av bolagsformer, processer mot en bra affärsplan samt upplägg och planer för för en bra marknadsföring som är viktiga aspekter inför en lönsam företagsutveckling. Utifrån dina visioner, mål och förutsättningar är vår ambition att leda in dig i rätt riktning.

Befintlig elev under utbildning

Efter varje utbildning bokar vi upp en avstämning där det finns möjlighet att diskutera eventuella hinder som dykt upp i processen och hur vi på bästa sätt ska förhålla oss till dem eller många gånger nya ideer som önskas tilläggas i affärsplanen som växt fram under utbildningsprocessen. Ibland händer det att våra elever behöver en second opinion inför en behandlingsplan med sina egna klienter och då är vi självklart där och vägleder.


Den här servicen är otroligt uppskattad av våra elever och för oss är det en självklarhet då vi är måna om att alla som är en del av vår akademi också är en del av vårt ansvar. Det är viktigt för oss att hålla en hög standard i branschen där behandlare har en hög kunskap och en stor förståelse för vad de utför.

 

Examinerad elev efter utbildning

Vi är väldigt stolta över de relationer vi bygger med våra elever.
Att gå en utbildning hos oss innebär också ett stöd under hela sin sin karriär. Kollegor i branschen är viktigt för ens personliga utveckling både som företagare men också som en skicklig behandlare. Våra trainers jobbar som kliniska behandlare på DOCTOR_K som är en välkänd och framgångsrik klinik med enorma erfarenheter av både klienter, behandlingar, produkter och resultat. Att ligga i framkant innebär också äran att få vara bland de första som får chansen att ta del av nya rönn och nyinkomna verktyg i marknaden. Vår erfarenhet och vårt varumärke skapar förstås en stor trygghet för den som gått klart sin utbildning och bara behöver bolla idéer. Det är inte helt omöjligt att vi knackar på din dörr oavsett var du bor ute i landet och bjuder in oss på en kopp kaffe för att samtidigt närvara och ge dig stöd ute på din klinik.

 

 

Kostnadsfritt mentorskap en del av din utbildning

Det är omöjligt att sätta ett pris på frågor och vägledning därför har vi valt att vara generösa och erbjuda mentorskapet helt kostnadsfritt. Oavsett om du väljer att gå en enstaka kurs hos oss eller ett helt utbildningspaket så är dina frågor och funderingar lika viktiga för oss. Syftet med mentorskapet är att skapa en trygghet för dig som elev men också för oss så vi vet att vi gör rätt.
Givetvis har du som går en hel utbildning hos oss ett större mentorskap i form av frekvens då vi förmodligen ses flera gånger per termin och för att du troligtvis har valt att nyttja större tjänster hos oss som tex modellservice, hands-on refresher och kanske till och praktiska dagar ute på vår klinik tillsammans med våra injektionsbehanlare på DOCTOR_K.

Excellent
Based on 654 reviews
Marie Nilsson Hermansson
Marie Nilsson Hermansson
19. November, 2023
Fantastisk service, vänligt och professionellt bemötande. Professionella på alla plan. Full 5’a
Aleksandra
Aleksandra
17. November, 2023
Fantastiskt bemötande varje gång man besöker er. Känns som om man är medlem i DOCTOR_K familjen 🩷
Jenny Lindquist
Jenny Lindquist
15. November, 2023
Proffs ut i fingerspetsarna 🌟🌟🌟🌟🌟
Mahnaz Darvishi
Mahnaz Darvishi
7. November, 2023
Asså…. ni på Dr.k är BÄST 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
Soulmaz Sharif Pour
Soulmaz Sharif Pour
2. November, 2023
välbemöt av personal och bra service.
Matilda Matilda
Matilda Matilda
12. October, 2023
Ansikte deep rengöring gick bra. Jag är nöjd. Kunniga och trevliga personal. Tack!
Toastmaster F&D Wedding
Toastmaster F&D Wedding
9. October, 2023
Alltid mkt trevligt och framförallt proffsionellt bemötande med naturliga resultat vad man än utför för behandling
Rébécca K.
Rébécca K.
23. September, 2023
En utmärkt salong med väldigt duktiga behandlare som har perfekt fingertoppskänsla och gör att man känner sig trygg och varmt välkommen från första stund. En extra eloge till Rinja som är extremt duktig på att få till perfekta naturliga resultat! Ser fram emot att komma tillbaks snart, fantastiskt rakt igenom. Tack till er alla på Doktor K!
Emelie Törnqvist
Emelie Törnqvist
11. September, 2023
Rekommenderar Rinja Berg som behandlar, så lugn och proffsig. Kändes som man var i väldigt trygga händer. Så nöjd!

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.