fbpx

Heléna Sköldbring​

“Jag skulle rekommendera DOCTOR_K academy alla dagar i veckan” ​

Elevberättelse: Heléna Sköldbring

Heléna Sköldbring heter jag och jag är intensivvårdssjuksköterska och idag driver jag en egen klinik i Bromma. 

 

Karriär inom estetiska injektioner började för drygt ett år sedan när jag valde att utbilda mig hos DOCTOR_K.

Varför valde du DOCTOR_K academy?

Det tog ganska lång tid för mig innan jag valde vart jag ville utbilda mig. Jag vill inte ta vilken vilken utbildning som helst utan jag var väldigt noga med vart jag vill utbilda mig någonstans. Varje gång jag tittade runt så landade jag på DOCTOR_K varenda gång och då kände jag att nu bestämde jag mig. Nu kör jag! 

Det var en stor anledning till att jag valde DOCTOR_K academy, just för det här med naturliga resultat. Man får så himla bra grund för vad som kommer sen.För sen är man ensam och då är det ganska tufft. Det går ju upp och ner självklart, men jag har fått fantastisk hjälp och support. Det spelar ingen roll vad det är så får jag alltid fantastisk support.

Det var mycket svårare och mycket roligare än vad jag trodde innan jag startade min injektionsresa. Både injektionerna, tekniken och hela företagsbiten med bokföring och allting. Det är mycket mer än vad man tror innan men det har varit så roligt. Behandlingar som jag gillar att utföra är kinder och haka.

 

Skillnaden mellan mitt jobb inom sjukvården är att jag har ett helt team runt mig här är det ju jag som är både ansiktet utåt och jag som tar hand om klienterna. Men det är det som är det roliga också, att det är det jag som får det här att gå framåt.

Den största nyckeln är ju DOCTOR_K. Jag tar god tid på mig när jag träffar varje klient så man hinner prata och man hinner få en relation. För det tycker jag är det viktigaste, att man man bygger en relation som ska vara en längre tid.

 

“Jag skulle rekommendera DOCTOR_K academy alla dagar i veckan” ​

helena2

Hör hela Helénas berättelse

Jag skulle rekommendera DOCTOR_K academy alla dagar i veckan, framför allt för att utbildningarna håller håller väldigt hög nivå och att man får en sån fantastisk support och hjälp. Jag har kunna vända mig till DOCTOR_K academy när som helst och får alltid ett vänligt bemötande och när man kliver innanför dörrarna här så känner man liksom hemma. Man skapar kontakter och många av de har jag kontakt med idag och vi hjälps åt och vi peppar varandra och det är jätteroligt att få följa varandra. 

Fler elevberättelser

Based on 655 reviews
Emelie Törnqvist
Emelie Törnqvist
11. September, 2023
Rekommenderar Rinja Berg som behandlar, så lugn och proffsig. Kändes som man var i väldigt trygga händer. Så nöjd!
Mehrnosh Dahlström
Mehrnosh Dahlström
9. September, 2023
Otroligt engagerad, seriöst, kompetent, trygg, trevlig & serviceinriktade personal! Rekommenderar varmt DOCTOR_K academy ❤️
Helena Sandklef
Helena Sandklef
7. September, 2023
Hadde har en fantastisk fingertoppskänsla, gör en omfattande behovsanalys och en allsidig bedömning där han inte är rädd för att både komma med alternativa förslag eller en önskan om att få göra förändringar stegvis. Att få känna sig hundra procent trygg, av någon som är så skicklig och inlyssnande, är magiskt!
Mina Farhadi
Mina Farhadi
6. September, 2023
Tack för att jag fick vara eran modell! Är otroligt nöjd med både bemötandet & resultatet av mina behandlingar! Rekommenderar varmt ❤️
Ragnhild Risebro
Ragnhild Risebro
31. August, 2023
Rinja gjorde mina läppar så fina, med et väldigt naturligt resultat! Jättenöjd!
Claudia Oljemark
Claudia Oljemark
4. August, 2023
Otroligt proffsiga och trevliga! Får alltid så fint resultat
Ingela
Ingela
3. August, 2023
Otroligt fint bemötande. Kändes oerhört kunniga och seriösa. Kan verkligen rekommendera.
Sara Shehab
Sara Shehab
1. August, 2023
Älskar 😻
Sami Amer
Sami Amer
29. June, 2023
Hadde är den den absolut bästa. Alltid naturligt resultat ❤️
Martina MacQueen
Martina MacQueen
28. June, 2023
Har länge gått hos Isabelle för injektion och nu kompletterar jag det med en kur skräddarsydda hudvårdsbehandlingar hos Tove - med jättefina resultat! Så nöjd, Tove är professionell och trygg och jag rekommenderar varmt!