" Jag skulle rekommendera DOCTOR_K academy alla dagar i veckan"

Heléna Sköldbring

Heléna Sköldbring heter jag och jag är intensivvårdssjuksköterska och idag driver jag en egen klinik i Bromma. 

 

Karriär inom estetiska injektioner började för drygt ett år sedan när jag valde att utbilda mig hos DOCTOR_K.

 

Det tog ganska lång tid för mig innan jag valde vart jag ville utbilda mig. Jag vill inte ta vilken vilken utbildning som helst utan jag var väldigt noga med vart jag vill utbilda mig någonstans. Varje gång jag tittade runt så landade jag på DOCTOR_K varenda gång och då kände jag att nu bestämde jag mig. Nu kör jag! 

 

Det var en stor anledning till att jag valde DOCTOR_K academ, just för det här med naturliga resultat. Man får så himla bra grund för vad som kommer sen.För sen är man ensam och då är det ganska tufft. Det går ju upp och ner självklart, men jag har fått fantastisk hjälp och support. Det spelar ingen roll vad det är så får jag alltid fantastisk support.

 

 

Det var mycket svårare och mycket roligare än vad jag trodde innan jag startade min injektionsresa. Både injektionerna, tekniken och hela företagsbiten med bokföring och allting. Det är mycket mer än vad man tror innan men det har varit så roligt. Behandlingar som jag gillar att utföra är kinder och haka.

 

Skillnaden mellan mitt jobb inom sjukvården är att jag har ett helt team runt mig här är det ju jag som är både ansiktet utåt och jag som tar hand om klienterna. Men det är det som är det roliga också, att det är det jag som får det här att gå framåt.

 

Den största nyckeln är ju DOCTOR_K. Jag tar god tid på mig när jag träffar varje klient så man hinner prata och man hinner få en relation. För det tycker jag är det viktigaste, att man man bygger en relation som ska vara en längre tid.

 

Jag skulle rekommendera DOCTOR_K academy alla dagar i veckan, framför allt för att utbildningarna håller håller väldigt hög nivå och att man får en sån fantastisk support och hjälp. Jag har kunna vända mig till DOCTOR_K academy när som helst och får alltid ett vänligt bemötande och när man kliver innanför dörrarna här så känner man liksom hemma. Man skapar kontakter och många av de har jag kontakt med idag och vi hjälps åt och vi peppar varandra och det är jätteroligt att få följa varandra. 

 

Drömmen är att jag bara kan fokusera på det här och verkligen gå “all in” för det här. Och det är ju min dröm att det här är mitt och det är jag som har åstadkommit allt det här. Jag känner mig jättestolt.

Video

Based on 584 reviews
Kate Björk
Kate Björk
3. March, 2023
Superproffsig bemötande, nöjd!
monika salamandra
monika salamandra
3. March, 2023
Väldigt kunnig, proffsig och trevlig personal!
nathalie hjärtström
nathalie hjärtström
1. March, 2023
Supersmidigt! Trevligt personal och bemötande
Yasemin C
Yasemin C
1. March, 2023
Väldigt bra bemötande. Kände mig väldigt lugn med Isabelle. Bra konsultation med Rinia. Inte sett effekt av behandlingen än, men är säker på att det blir bra.
Alexander Durefelt
Alexander Durefelt
24. February, 2023
Så välkomnande och proffsiga!