fbpx

Jihan Amiri​

“Precis som DOCTOR_K academy är jag ett stort fan av det minimalistiska estetik tänket”​

Elevberättelse: Jihan Amiri​

Jag heter Jihan Amiri och jag är grundaren för fillers clinic.

Idag så jobbar och är jag specialistsjuksköterska och jobbar på S:t Görans sjukhus och är omvårdnadsledare för ett par olika avdelningar.

Jag startade F!llers clinic för att det finns väldigt mycket förutfattade meningar om vilka som ska utföra dom här behandlingarna. För det mesta så har jag faktiskt tagit ner dom här fördomarna och väldigt många är glada över att dom har utfört behandlingar hos mig och har återkommit till mig flera gånger. Det är väldigt bra kvitto på det jag gör. Mitt sätt att bryta ner fördomar som oftast sitter hos män är att använda mig själv väldigt ofta som exempel.

Jag hade själv en fördom om att botox och fillers är väldigt specifika personer som utför det. Eftersom jag har en bakgrund inom idrotten så känner jag en del idrottare och jag har haft väldigt många idrottare som har varit hos mig och där har vi ytterligare en fördom som jag tycker att vi har tagit bort.

Jag har kontaktat väldigt många av mina gamla vänner och väldigt många SM-mästare, coacher som har varit i landslaget och dylikt har kommit och utfört sina behandlingar.

Jag har fått mycket från DOCTOR_K! Jag har fått DOCTOR_Ks “kultur” som jag brukar säga.

Mina första egna klienter var jätteläskigt men så roligt! När någon kommer till mig och går därifrån och ingen kan riktigt ”finger point” vad det är de har gjort för någonting.

Personer idag i Sverige som utför estetiska behandlingar men det syns inte på dom för att det börjar bli ännu bättre och bättre och det är minimalistiskt. Jag gillar väldigt mycket utbildad mina klienter och utbildningen går ut på väldigt mycket varför vi vill utföra behandlingar. Jag är väldigt stort fan utav minimalistiska drag. Det ska inte synas och det är roligare för mig att behandla en klient under 5-6 månader istället för att göra allting på en och samma gång så det blir jättestora förändringar DOCTOR_K har varit ett stort stöd från hela början. Jag rekommenderar DOCTOR_K, jag har även rekommenderat de till mina egna vänner och kollegor som jag har.

jihan1

“Precis som DOCTOR_K academy är jag ett stort fan av det minimalistiska estetik tänket”​

Hör hela Jians berättelse

 

Jag tycker DOCTOR_ är väldigt bra på att utbilda. De har en pedagogisk utbildning och i lite mindre grupper så att man kan ställa frågor när som, och även att man efter utbildningarna kan ha någon att ställa lite frågor, lite bollplank. Det var dom stora dragen som DOCTOR_K hade och så blev jag rekommenderad.

Fler elevberättelser

Excellent
Based on 654 reviews
Marie Nilsson Hermansson
Marie Nilsson Hermansson
19. November, 2023
Fantastisk service, vänligt och professionellt bemötande. Professionella på alla plan. Full 5’a
Aleksandra
Aleksandra
17. November, 2023
Fantastiskt bemötande varje gång man besöker er. Känns som om man är medlem i DOCTOR_K familjen 🩷
Jenny Lindquist
Jenny Lindquist
15. November, 2023
Proffs ut i fingerspetsarna 🌟🌟🌟🌟🌟
Mahnaz Darvishi
Mahnaz Darvishi
7. November, 2023
Asså…. ni på Dr.k är BÄST 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
Soulmaz Sharif Pour
Soulmaz Sharif Pour
2. November, 2023
välbemöt av personal och bra service.
Matilda Matilda
Matilda Matilda
12. October, 2023
Ansikte deep rengöring gick bra. Jag är nöjd. Kunniga och trevliga personal. Tack!
Toastmaster F&D Wedding
Toastmaster F&D Wedding
9. October, 2023
Alltid mkt trevligt och framförallt proffsionellt bemötande med naturliga resultat vad man än utför för behandling
Rébécca K.
Rébécca K.
23. September, 2023
En utmärkt salong med väldigt duktiga behandlare som har perfekt fingertoppskänsla och gör att man känner sig trygg och varmt välkommen från första stund. En extra eloge till Rinja som är extremt duktig på att få till perfekta naturliga resultat! Ser fram emot att komma tillbaks snart, fantastiskt rakt igenom. Tack till er alla på Doktor K!
Emelie Törnqvist
Emelie Törnqvist
11. September, 2023
Rekommenderar Rinja Berg som behandlar, så lugn och proffsig. Kändes som man var i väldigt trygga händer. Så nöjd!

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.