Elevberättelse: Jihan Amiri

Jag heter Jihan Amiri och jag är grundaren för fillers clinic.


Idag så jobbar och är jag specialistsjuksköterska och jobbar på S:t Görans sjukhus och är omvårdnadsledare för ett par olika avdelningar.


Jag startade F!llers clinic för att det finns väldigt mycket förutfattade meningar om vilka som ska utföra dom här behandlingarna. För det mesta så har jag faktiskt tagit ner dom här fördomarna och väldigt många är glada över att dom har utfört behandlingar hos mig och har återkommit till mig flera gånger. Det är väldigt bra kvitto på det jag gör. Mitt sätt att bryta ner fördomar som oftast sitter hos män är att använda mig själv väldigt ofta som exempel.


Jag hade själv en bakgrund om att botox och fillers är väldigt specifika personer som utför det. Eftersom jag har en bakgrund inom idrotten så känner jag en del idrottare och jag har haft väldigt många idrottare som har varit hos mig och där har vi ytterligare en fördom som jag tycker att vi har tagit bort.


Jag har kontaktat väldigt många av mina gamla vänner och väldigt många SM-mästare, coacher som har varit i landslaget och dylikt har kommit och utfört sina behandlingar.


Jag har fått mycket från DOCTOR_K! Jag har fått DOCTOR_Ks “kultur” som jag brukar säga.


Mina första egna klienter var jätteläskigt men så roligt! När någon kommer till mig och går därifrån och ingen kan riktigt ”finger point” vad det är de har gjort för någonting.


Personer idag i Sverige som utför estetiska behandlingar men det syns inte på dom för att det börjar bli ännu bättre och bättre och det är minimalistiskt. Jag gillar väldigt mycket utbildad mina klienter och utbildningen går ut på väldigt mycket varför vi vill utföra behandlingar. Jag är väldigt stort fan utav minimalistiska drag. Det ska inte synas och det är roligare för mig att behandla en klient under 5-6 månader istället för att göra allting på en och samma gång så det blir jättestora förändringar DOCTOR_K har varit ett stort stöd från hela början. Jag rekommenderar DOCTOR_K, jag har även rekommenderat de till mina egna vänner och kollegor som jag har.


Jag tycker DOCTOR_ är väldigt bra på att utbilda. De har en pedagogisk utbildning och i lite mindre grupper så att man kan ställa frågor när som, och även att man efter utbildningarna kan ha någon att ställa lite frågor, lite bollplank. Det var dom stora dragen som DOCTOR_K hade och så blev jag rekommenderad.

Video

Based on 584 reviews
Kate Björk
Kate Björk
3. March, 2023
Superproffsig bemötande, nöjd!
monika salamandra
monika salamandra
3. March, 2023
Väldigt kunnig, proffsig och trevlig personal!
nathalie hjärtström
nathalie hjärtström
1. March, 2023
Supersmidigt! Trevligt personal och bemötande
Yasemin C
Yasemin C
1. March, 2023
Väldigt bra bemötande. Kände mig väldigt lugn med Isabelle. Bra konsultation med Rinia. Inte sett effekt av behandlingen än, men är säker på att det blir bra.
Alexander Durefelt
Alexander Durefelt
24. February, 2023
Så välkomnande och proffsiga!