fbpx

Ulrika Bergman

“Efter första kursen flög jag två centimeter ovanför marken hela vägen hem till Skövde”

Elevberättelse: Ulrika Bergman

Jag heter Ulrika Bergman och jag bor i Skövde tillsammans med min familj. Jag har tre barn, man och två hundar. Till vardags jobbar jag som chef i en kommun och ansvarar för hälso och sjukvård. Vid sidan om så driver jag min klinik Safira Clinic som jag startade alldeles nyligen. Jag valde att utbilda mig till injektionssjuksköterska för att jag har två stora intressen i livet och det ena är att skapa och det andra är faktiskt att möta människor. Jag tyckte att det var en väldigt fin kombination för mig och passade mig alldeles utmärkt.

 

Varför valde du DOCTOR_K academy?

“Just det individanpassade perspektivet, att man kunde bygga på sin utbildning successivt. Så när man själv kände sig redo kunde man ta nästa steg, det var någonting som passade mig.”

I dialogen med DOCTOR_K academy så kände jag mig väldigt lugn och trygg. Jag tyckte att det blev ett väldigt fint samtal vilket också gjorde att jag kände mig trygg och fattade beslutet att gå min utbildning där. För det är klart att det var en chansning och jag var ju lite nervös i början. Jag visste ju faktiskt inte. Är det här det jag vill? Och jag ska ärligt säga att efter första teorilektionerna så kände jag, kan man ångra sig? Nej, för det här kommer aldrig att gå. Men tack vare att DOCTOR_K academy har riktigt, riktigt professionella, duktiga behandlare och man får stå bredvid och lyssna, observera, titta och vara med gör ju någonstans att spänningarna släpper. Man tar sig igenom momenten.

När jag hade tagit mig igenom min första hands-on så var det verkligen – det här ska jag göra!

Målsättning med den här utbildningen har varit att skaffa mig så mycket kunskap som möjligt för att jobba säkert när det gäller de här behandlingarna. Det har också varit att lära mig det här med naturliga resultat.

ulrika1

Hör hela Ulrikas berättelse

Jag skulle nog vilja beskriva DOCTOR_K academy som en väldigt seriös och professionell verksamhet, men som också har en väldigt härlig värme och en hängivenhet för uppdraget. 

 

Har man tankar på att gå en sån här utbildning så rekommenderar jag starkt DOCTOR_K academy, just för det fina stöd man får både under utbildningen men inte minst efter utbildningen. Det är då man behöver det som mest, det kan jag lova. Så när du hamnar i det praktiska arbetet, det kan bara vara en sådan liten fråga som vilken nål var det man skulle ha här, vilken storlek? Man glömmer, man kommer inte ihåg allting efter utbildningarna och då och då kan man alltid skicka ett sms eller slå en signal. 

Min känsla efter första kursen var ju att jag flög två centimeter ovanför marken hela vägen hem till Skövde och kände bara såhär, att det här ska jag jobba med. Jag vill definitivt jobba med det här på heltid.

Fler elevberättelser

Excellent
Based on 654 reviews
Marie Nilsson Hermansson
Marie Nilsson Hermansson
19. November, 2023
Fantastisk service, vänligt och professionellt bemötande. Professionella på alla plan. Full 5’a
Aleksandra
Aleksandra
17. November, 2023
Fantastiskt bemötande varje gång man besöker er. Känns som om man är medlem i DOCTOR_K familjen 🩷
Jenny Lindquist
Jenny Lindquist
15. November, 2023
Proffs ut i fingerspetsarna 🌟🌟🌟🌟🌟
Mahnaz Darvishi
Mahnaz Darvishi
7. November, 2023
Asså…. ni på Dr.k är BÄST 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
Soulmaz Sharif Pour
Soulmaz Sharif Pour
2. November, 2023
välbemöt av personal och bra service.
Matilda Matilda
Matilda Matilda
12. October, 2023
Ansikte deep rengöring gick bra. Jag är nöjd. Kunniga och trevliga personal. Tack!
Toastmaster F&D Wedding
Toastmaster F&D Wedding
9. October, 2023
Alltid mkt trevligt och framförallt proffsionellt bemötande med naturliga resultat vad man än utför för behandling
Rébécca K.
Rébécca K.
23. September, 2023
En utmärkt salong med väldigt duktiga behandlare som har perfekt fingertoppskänsla och gör att man känner sig trygg och varmt välkommen från första stund. En extra eloge till Rinja som är extremt duktig på att få till perfekta naturliga resultat! Ser fram emot att komma tillbaks snart, fantastiskt rakt igenom. Tack till er alla på Doktor K!
Emelie Törnqvist
Emelie Törnqvist
11. September, 2023
Rekommenderar Rinja Berg som behandlar, så lugn och proffsig. Kändes som man var i väldigt trygga händer. Så nöjd!

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.