Jag heter Ulrika Bergman och jag bor i Skövde tillsammans med min familj. Jag har tre barn, man och två hundar. Till vardags jobbar jag som chef i en kommun och ansvarar för hälso och sjukvård. Vid sidan om så driver jag min klinik Safira Clinic som jag startade alldeles nyligen.

 

Jag valde att utbilda mig till injektionssjuksköterska för att jag har två stora intressen i livet och det ena är att skapa och det andra är faktiskt att möta människor. Jag tyckte att det var en väldigt fin kombination för mig och passade mig alldeles utmärkt.

 

Elevberättelse: Ulrika Bergman

Just individanpassade perspektivet, att man kunde bygga på sin utbildning successivt. Så när man själv kände sig redo att man kunde ta nästa steg, det var någonting som passade mig.

Och i dialogen med DOCTOR_K academy så kände jag mig väldigt lugn och trygg och tyckte jag att det blev ett väldigt väldigt fint samtal. Vilket också gjorde att jag kände mig trygg och fattade beslutet att gå min utbildning där. För det klart att det var en chansning och jag var ju lite nervös i början. Jag visste ju faktiskt inte. Är det här det jag vill? Och jag ska ärligt säga att efter första teorilektionerna eller när vi skulle ha våran första hands-on så kände jag, kan man ångra sig? Nej, för det här kommer aldrig att gå. Men tack vare att DOCTOR_K academy har riktigt, riktigt professionella, duktiga behandlare och man får stå bredvid och lyssna, man får observera, man får titta, man får vara med. Alla liksom står tillsammans runt klienten. Det gör ju någonstans att spänningarna släpper. Man tar sig igenom momenten.

 

Det går bra och när jag hade tagit mig igenom min första hands-on så var det verkligen – det här ska jag göra!

 

Målsättning med den här utbildningen har varit att skaffa mig så mycket kunskap som möjligt för att jobba säkert när det gäller de här behandlingarna. Det har också varit att lära mig det här med naturliga resultat.

 

 

Video

Jag skulle nog vilja beskriva DOCTOR_K academy som en väldigt seriös och professionell verksamhet, men också en väldigt härlig värme och en hängivenhet för uppdraget. Har man tankar på att gå en sån här utbildning så rekommenderar jag starkt DOCTOR_K academy, just för det fina stöd man får både under utbildningen men inte minst efter utbildningen. Det är då man behöver det som mest, det kan jag lova. Så när du hamnar i det praktiska arbetet, det kan bara vara en sådan liten fråga som vilken nål var det man skulle ha här, vilken storlek? Man glömmer, man kommer inte ihåg allting efter utbildningarna och då och då kan man egentligen bara lägga ett sms eller slå en signal. Min känsla efter första kursen var ju att jag flög två centimeter ovanför marken hela vägen hem till Skövde och kände bara såhär, att det här ska jag jobba med. Jag vill definitivt jobba med det här på heltid.

Based on 584 reviews
Kate Björk
Kate Björk
3. March, 2023
Superproffsig bemötande, nöjd!
monika salamandra
monika salamandra
3. March, 2023
Väldigt kunnig, proffsig och trevlig personal!
nathalie hjärtström
nathalie hjärtström
1. March, 2023
Supersmidigt! Trevligt personal och bemötande
Yasemin C
Yasemin C
1. March, 2023
Väldigt bra bemötande. Kände mig väldigt lugn med Isabelle. Bra konsultation med Rinia. Inte sett effekt av behandlingen än, men är säker på att det blir bra.
Alexander Durefelt
Alexander Durefelt
24. February, 2023
Så välkomnande och proffsiga!