Elevberättelse: Louise Lindén

Jag heter Louise Lindén.


Jobbar idag som infektionssjuksköterska och även som forskningssköterska vilket är två helt olika jobb och som verkligen gör min vardag komplett.


De behandlingar som är bra är de som inte syns, där man bara har förbättrat sitt egna naturliga utseende och det var därför jag kom hit och redan då väcktes mitt intresse för skönhet på ett annat sätt än jag hade förut.


Jag får en helt annan roll också som sjuksköterska genom att jobba som injektionssköterska. Glädjen i att se och bygga upp någon annans självförtroende, det är där jag känner att jag verkligen också kan uppfylla min roll på ett helt annat sätt än när patienten eller min klient tar upp spegeln och kollar sig och känner ett mycket större självförtroende och sådan lycka. Det är då jag känner att jag också har gjort någonting väldigt bra.


När jag väl bestämde mig för att bli injektionssköterska så märkte jag att det fanns en djungel av olika utbildningsställen och då började helt enkelt med att höra mig för bland mina vänner. Jag googlade runt och egentlige så fanns det inte så jättemycket alternativ för mig mer än att jag ville komma till ett ställe där man förbättrar sitt naturliga utseende och hittade ganska snabbt DOCTOR_K academy.


DOCTOR_K academy har gett mig redskap i min roll som injektionssjuksköterska är att de har gett mig redskapen i form av trygghet i min roll och även hur jag ska använda samtalen, alltså min kommunikativa förmåga för att nå de bästa resultaten. Det var något som jag inte förstod innan jag började i den här branschen. Det var att kommunikationen du har med dina kunder gällande gällande exempelvis orealistiska förväntningar på resultat, att du behöver man möta dessa genom att lyssna på vem du har framför dig.


Jag tycker att genom att gå en utbildning här också har gett mig självförtroende att vågat mer. Genom att jag fått känt en trygghet i min roll så tycker jag också att jag vågar utmana mig själv mycket mer än vad jag har känt att jag kunnat göra tidigare. Jag själv har ju fått självförtroende och vilket också ger mig en roll i att jag vågar kanske testa på mer saker än vad jag kanske hade gjort någon annanstans.


Eftersom jag har ett stort kontrollbehov och har ganska bra koll på den teoretiska delen behövde jag lite mer hjälp med att komma vidare med den praktiska biten. Jag bokade helt enkelt extra privat kurser ( Hands-on refresher) vilket gav mig så mycket och gjorde att jag vågade helt enkelt utföra fler fillerbehandlingar.


Min klinik heter Lulu Estetik och jag håller till på ett en salong i Hornstull som heter Mink.

Video

Based on 584 reviews
Kate Björk
Kate Björk
3. March, 2023
Superproffsig bemötande, nöjd!
monika salamandra
monika salamandra
3. March, 2023
Väldigt kunnig, proffsig och trevlig personal!
nathalie hjärtström
nathalie hjärtström
1. March, 2023
Supersmidigt! Trevligt personal och bemötande
Yasemin C
Yasemin C
1. March, 2023
Väldigt bra bemötande. Kände mig väldigt lugn med Isabelle. Bra konsultation med Rinia. Inte sett effekt av behandlingen än, men är säker på att det blir bra.
Alexander Durefelt
Alexander Durefelt
24. February, 2023
Så välkomnande och proffsiga!