fbpx

Louise Lindén

“Jag får en helt annan roll som sjuksköterska genom att jobba som injektionsbehandlare”​

Elevberättelse: Louise Lindén

Jag heter Louise Lindén.

Jobbar idag som infektionssjuksköterska och även som forskningssköterska vilket är två helt olika jobb och som verkligen gör min vardag komplett. Min klinik heter Lulu Estetik och jag håller till på ett en salong i Hornstull som heter Mink.

De behandlingar som är bra är de som inte syns, där man bara har förbättrat sitt egna naturliga utseende och det var därför jag kom hit och redan då väcktes mitt intresse för skönhet på ett annat sätt än jag hade förut.

Hur hittade du DOCTOR_K academy?

När jag väl bestämde mig för att bli injektionssköterska så märkte jag att det fanns en djungel av olika utbildningsställen och då började helt enkelt med att höra mig för bland mina vänner. Jag googlade runt och egentlige så fanns det inte så jättemycket alternativ för mig mer än att jag ville komma till ett ställe där man förbättrar sitt naturliga utseende och hittade ganska snabbt DOCTOR_K academy.

Jag får en helt annan roll också som sjuksköterska genom att jobba som injektionssköterska. Glädjen i att se och bygga upp någon annans självförtroende, det är där jag känner att jag verkligen också kan uppfylla min roll på ett helt annat sätt än när patienten eller min klient tar upp spegeln och kollar sig och känner ett mycket större självförtroende och sådan lycka. Det är då jag känner att jag också har gjort någonting väldigt bra.

DOCTOR_K academy har gett mig redskap i min roll som injektionssjuksköterska är att de har gett mig redskapen i form av trygghet i min roll och även hur jag ska använda samtalen, alltså min kommunikativa förmåga för att nå de bästa resultaten. Det var något som jag inte förstod innan jag började i den här branschen. Det var att kommunikationen du har med dina kunder gällande gällande exempelvis orealistiska förväntningar på resultat, att du behöver man möta dessa genom att lyssna på vem du har framför dig.


Eftersom jag har ett stort kontrollbehov och har ganska bra koll på den teoretiska delen behövde jag lite mer hjälp med att komma vidare med den praktiska biten. Jag bokade helt enkelt extra privat kurser ( Hands-on refresher) vilket gav mig så mycket och gjorde att jag vågade helt enkelt utföra fler fillerbehandlingar.

louise1

Hör hela Louise Lindén berättelse

Att gå en utbildning på DOCTOR_K academy har också gett mig självförtroende att vågat mer. Genom att jag fått känna en trygghet i min roll så tycker jag också att jag vågar utmana mig själv mycket mer än vad jag har känt att jag kunnat göra tidigare. Jag själv har ju fått självförtroende och vilket också ger mig en roll i att jag vågar kanske testa på mer saker än vad jag kanske hade gjort någon annanstans. 

“Jag får en helt annan roll som sjuksköterska genom att jobba som injektionsbehandlare”​

Fler elevberättelser

Excellent
Based on 654 reviews
Marie Nilsson Hermansson
Marie Nilsson Hermansson
19. November, 2023
Fantastisk service, vänligt och professionellt bemötande. Professionella på alla plan. Full 5’a
Aleksandra
Aleksandra
17. November, 2023
Fantastiskt bemötande varje gång man besöker er. Känns som om man är medlem i DOCTOR_K familjen 🩷
Jenny Lindquist
Jenny Lindquist
15. November, 2023
Proffs ut i fingerspetsarna 🌟🌟🌟🌟🌟
Mahnaz Darvishi
Mahnaz Darvishi
7. November, 2023
Asså…. ni på Dr.k är BÄST 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
Soulmaz Sharif Pour
Soulmaz Sharif Pour
2. November, 2023
välbemöt av personal och bra service.
Matilda Matilda
Matilda Matilda
12. October, 2023
Ansikte deep rengöring gick bra. Jag är nöjd. Kunniga och trevliga personal. Tack!
Toastmaster F&D Wedding
Toastmaster F&D Wedding
9. October, 2023
Alltid mkt trevligt och framförallt proffsionellt bemötande med naturliga resultat vad man än utför för behandling
Rébécca K.
Rébécca K.
23. September, 2023
En utmärkt salong med väldigt duktiga behandlare som har perfekt fingertoppskänsla och gör att man känner sig trygg och varmt välkommen från första stund. En extra eloge till Rinja som är extremt duktig på att få till perfekta naturliga resultat! Ser fram emot att komma tillbaks snart, fantastiskt rakt igenom. Tack till er alla på Doktor K!
Emelie Törnqvist
Emelie Törnqvist
11. September, 2023
Rekommenderar Rinja Berg som behandlar, så lugn och proffsig. Kändes som man var i väldigt trygga händer. Så nöjd!

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.