fbpx

Vi är mycket glada att meddela en spännande utveckling på DOCTOR_K academy som kommer att gynna våra gamla, nuvarande och framtida elever. Vi har nyligen inlett ett partnerskap med True, ett företag som är specialiserat på digitalisering av certifikat. Detta samarbete är ett steg framåt i vår strävan att förbättra utbildningsupplevelsen och ge våra elever mer värde. 

Vad är TRUE-dokument?

TRUE-dokument är ett digitalt certifikat som är utformade för att göra våra certifikat smartare, säkrare och mer användbara än någonsin tidigare. Här är några av de fantastiska fördelarna med TRUE-dokument:

Säkerhet med blockchain-teknologi

Våra TRUE-certifikat är nu säkrade med blockchain-teknologi. Detta innebär att de är i princip omöjliga att förlora, förstöra eller förfalska. Du kan vara säker på att ditt certifikat är skyddad på det mest pålitliga sättet.

Enkel verifiering

Ett enkelt knapptryck eller en snabb skanning av en QR-kod är allt som krävs för att verifiera äktheten hos ditt TRUE-certifikat. Detta är ett kraftfullt verktyg som gör det enkelt för dig och dina potentiella klienter, arbetsgivare eller utbildningsinstitutioner att bekräfta dina kvalifikationer. Ditt certifikat blir tillgängliga för snabb och bekväm kontroll när som helst och var som helst. 

Värdefull dokumentation

TRUE-certifikat är autentiska original som publiceras online och kan användas för alla typer av viktig dokumentation. Detta gör ditt certifikat mer värdefull än traditionella papperscertifikat och PDF-dokument. De är en stolt symbol för era prestationer och kan göra er mer attraktiva på arbetsmarknaden.

Vi är övertygade om att dessa förbättringar kommer att göra ditt digitala True-certifikat ännu mer betydelsefull och användbar för din karriär. Vi är stolta över att vara en del av er framgångsresa och ser fram emot att fortsätta stödja er i era framtida mål.

 

Tack för att du har valt DOCTOR_K academy som din certifiering och utbildning. Vi ser fram emot att dela fördelarna med TRUE-dokument med dig, och vi är glada över att du är en del av vår akademifamilj! Om ni har några frågor eller behöver hjälp är du alltid välkomna att kontakta oss.

Läs mer om vårat senaste utbildningspaket som kan vara det perfekta tillskottet till din behandlingsmeny.

Radiesse® är en långtidsverkande kollagenstimulerande filler som inte bryts ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra.

Produkten fungerar som en hyaluronsyra baserad filler. Den fyller ut, behandlar grövre rynkor, framtonar konturer men är även en produkt som stimulerar kollagenproduktionen.

Läs mer om Paket HALS, HÄNDER & ANSIKTE

Lämna ett svar

WORD of MOUTH REKOMMENDERA EN VÄN

För varje person du rekommenderar och som blir en ny elev hos DOCTOR_K academy, så får både du och din rekommenderade vän en belöning på 1500 SEK var att använda till kurser hos oss.